Rendszeradminisztráció

Számítógépes hálózatok üzemeltetése

Egy jól működű vállalkozás elengedhetetlen kellékei a hálózatba kötött, internetre csatlakozó számítógépek, tabletek, telefonok. A számítógépes hálózat, wifi csatlakozás működőkepésségen sok minden múlhat. Egy jól megtervezett, megfelelő eszközökből felépített informatikai hálózat viszonylag ritkán hibásodik meg. Meghibásodás esetén azonban leállhat a munka, megszűnik a napjainkban már természetesnek tekintett korlátlan információáramlás. Jól működő, megfizethető megoldásokat kínálunk egyszerű, otthoni / kisirodai hálózatoktól akár több száz gépes hibatűrő hálózatokig. A hálózatok üzemeltetése során az előforduló hibák elhárítása mellett elvégezzük a hálózati eszközök (routerek, switchek, tűzfalak, vezeték nélküli eszközök) konfigurálását, szükség szerint bővítjük, gyorsabbá, biztonságosabbá tesszük hálózatát.

Vezetékes és vezeték nélküli számítógépes hálózatok tervezése, kiépítése.

Egy üzembiztosan működő hálózatot megfelelően kell megtervezni. A legegyszerűbb hálózatoknál is fontos, hogy az adott célra legmegfelelőbb eszközöket válasszuk, és egy vezetékes hálózatot is ki lehet építeni esztétikusan. Felmérjük, megtervezzük, és kiépítjük cégének, otthonának informatikai hálózatát. Meglevő hálózatát bővítjük, üzembiztossá tesszük.

LINUX szerverek telepítése, üzemeltetése

Több, mint 10 éve foglalkozunk LINUX alapú szerverek, tűzfalak telepítésével, üzemeltetésével. Elsősorban RHEL illetve az erre alapuló Centos operációs rendszereket használjuk szervereinken, illetve a Red Hat által támogatott Fedora operációs rendszert munkaállomásainkon.

Miért pont LINUX?

Mert akár ingyenesen is használható. Mert a világon üzemeltetett szerverek legnagyobb része ezt használja. Mert biztonságos, gyors és stabil. És mert szeretjük.

Informatikai eszközbeszerzés

Felmérjük igényeit és segítünk kiválasztani az leginkább megfelelő informatikai eszközöket. A kiválasztott eszközöket leszállítjuk, beüzemeljük, szükség esetén megjavítjuk.