Internetes megoldások

Weboldal tervezés

Megtervezzük internetes megjelenését tevékenységi köréhez, igényeihez legmegfelelőbb módon, hogy meglevő és leendő ügyfelei egy korszerű megjelenésű, átlátható weboldalon találkozhassanak az Ön vállalkozásával az interneten.

Weboldal fejlesztés

Weboldalainkhoz a folyamatosan fejlődő, nyílt forráskódú Drupal tartalomkezelő rendszert használjuk, amely teljes mértékben az igényekhez alakítható, megbízható és biztonságos. Megoldásaink minden esetben egyediek. A tartalomkezelő rendszert az igényekhez mérten testre szabjuk, hogy a tartalmak feltöltése, módosítása a lehető legegyszerűbb módon történjen, a látogatók pedig a lehető leghatékonyabban jussanak hozzá a weboldalon található információkhoz.

Weboldal üzemeltetés

Az ön internetes megjelenésének minden részletét kézben tartjuk. Kezdve a domain név regisztrációval, a grafikai tervezésen, weboldal programozáson át a kész weboldalak internetes megjelenítéséig és folyamatos karbantartásáig. Az elkészült weboldalakat saját szervereinken levő webtárhelyen üzemeltetjük, így a tartalomkezelő rendszer biztonsági frissítéseit folyamatosan követjük és beépítjük. Saját szervereinken garantálni tudjuk az Ön weboldalának zavartalan működését. A tartalomkezelő rendszerben egyszerű, átlátható felületen módosíthatja weboldalának tartalmát, új tartalmakat tölthet fel, de weboldalának karbantartásával minket is megbízhat. Elküldi nekünk a feltöltendő, módosítandó anyagokat, és mi a lehető leggyorsabban, megfelelően szerkesztve felrakjuk azokat weboldalára.